Kom ons ontdekken op de Kortrijk expo!

Op zoek naar een boomhut, natuurlijk landhuis, pool house of tuinhuis voor volwassenen? Of eerder naar een schuilhut, kamp, boomhut, speelparcours of een speelhuisje met klimnetten en -touwen, een schommel en glijbaan? Hiervoor werken wij in kwalitatief Europees hardhout Robinia van eerste klasse dat niet geïmpregneerd dient te worden.

Of ben je eerder op zoek naar verplaatsbare speelprikkels voor uw peuter of kleuter? Dan hebben we een heel interessant polyethyleen gamma. Wij geven u advies binnenin uw wens en budget en realiseren uw project vanuit onze productie voor uw tuin, terras, speelruimte, bos of wei?

Van 10 tot en met 12 maart doen we een eerste stap om onszelf voor te stellen aan de buitenwereld. Deze tuinexpo is de ideale gelegenheid om onze eerste projecten tentoon te stellen door middel van onze presentaties en enkele speelaanleidingen in hout en polyethyleen voor de particulier, horeca, bedrijven of de openbare instellingen zoals scholen, crèches, jeugddiensten, technische diensten, gemeentebesturen, provinciebesturen en dergelijke. Kom kijken naar wat de mogelijkheden zijn en win een gratis ontwerp na deelname van onze wedstrijd.

We zien jou graag daar.

May the forest be with you!

Het Natureplay team

www.tuinxpo.be

www.natureplay.design

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design