top of page

Natureplay represent op BK mennen 2017

Onze stand krijgt weer meer vorm en volume. Ondertussen hebben piraten, heksen en indianen het tafereel toegetreden. Om de sfeer op te snuiven en ons een bezoekje te brengen op onze doe- en beleefstand kan je langskomen op het Belgisch kampioenschap mennen. Wij staan in het kinderdorp waar een optreden van K3 is en wij zorgen voor de animo, de ontwerpwedstrijd, een ballengooikraam en een poppenkast. Deze beurs is specifiek gericht op gezinnen en trok vorig jaar wel 10000 bezoekers.

Wij hopen jou daar te treffen tussen de menigte. Misschien win jij ook wel een prijs voor een van onze natuurlijke en avontuurlijke uitstappen of je eigen droomontwerp...

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page