top of page

Hopwijk

Opwijk wordt binnenkort grondig aangepakt. Haar streekproduct komt in de kijker te staan en de specht krijgt een ereplaats in de beeldtaal van het speelproject. Momenteel zijn we bezig met de op maat productie en beginnen we met plaatsen op 4 september om de 22e van die maand feestelijk te kunnen openen.

Er komt een creatieve belevingsruimte voor de 3 tot 6 jarigen die integratief toegankelijk werd ontworpen zodat kinderen met beperkingen kunnen samenspelen met de anderen. Vanuit mijn expertise als orthopedagoge en het ontwerpen blend ik de twee tot een niet stigmatiserend geheel waar kinderen veilig en geborgen kunnen samenspelen.

De ruimte voor de 6 tot 12 jarigen krijgt een stoerder en meer actief parcours waar ze hun fijne en grove motoriek kunnen beproeven of chillen in een van de netten.

Maar er is meer...het terrein krijgt ook haar eigen verhaal waarin we een sprookje maakte over de specht en de vogelverschikker. Zonder elektriciteit zal een vertelpaal die aangedraait kan worden ervoor zorgen dat het verhaal van hop en haar troeven gekend zal zijn en dit op een wel heel ludieke manier.

Wij lichten alvast een tipje van de sluier...

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page