top of page

Natureplay telt af naar schone schaapjes!

Hou jij ook van het buitenleven, de boerenlucht, het artisanale of kijk je liever naar de roofvogels, boerenkarren of schapenhoeders in actie? Op de familiedag van schone schaapjes is er heel wat te beleven voor jou en je familie. Op de uitgestrekte landerijen van deze B&B staan wel 130 standhouders. Ons magisch bos popt zich ook uit voor jou. Kom tekenen en ontwerpen op onze stand en win een ontwerp van uw droomspeeltuin of een van de vele dagtrips naar Center Parcs, Yourin, Seacenter, de Olmense Zoo, Hidrodoe of het Felix Art museum.

Voor nog meer info kan je terecht op de website http://www.openhuis.be/nl/schone-schaapjes/

See you between the sheeps...

Let the countdown begin!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page