Natureplay kondigt een nieuw gamma aan

Het is heerlijk om te snuisteren tussen mogelijkheden voor je klanten. Vaker is het zo dat een budget voor kwalitatieve speeltoestellen haast onbetaalbaar is. De vraag werd me vaak gesteld om toestellen aan te kopen die geen verankering, noch valdemping nodig hebben en ook snel verplaatsbaar zijn omdat de ruimte ook vaak een van de knelpunten is. Omdat Natureplay kiest voor kwaliteit en een passend aanbod voor elk budget gingen we op zoek naar een 100 procent te recycleren kleurrijk gamma aan betaalbare prijzen. Er is ook een lage drempel voor bestellingen want deze toestellen worden per stuk gratis aan de deur of bedrijf geleverd. Deze toestellen zijn gemaakt uit poly ethyleen die gekleurd is in de massa en een zeer kwalitatieve UV-bestendigheid heeft waardoor de kleuren fris blijven. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en op te vullen met water of zand. Elk speeltoestellen heeft verschillende functies. Al onze producten zijn reeds beschikbaar en opvraagbaar,alsook de folder en prijzen. Binnenkort kunnen jullie dit gamma op de webshop terugvinden. Voor wie niet kan wachten...een mailtje naar fun@natureplay.design volstaat.

See you at the playground!

Klaartje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design