Design regentonnen met ingebouwde plantenbak nu verkrijgbaar bij Natureplay

Natureplay staat voor ecologie, recupereren (in dit geval van regenwater) en bewust met het milieu omgaan. Dit alles doen we matchen met het juiste design op de juiste plaats. We kregen vaker de vraag een totaalconcept uit te werken voor een buitenruimte op een school of in een tuin. Hier kan je vaker nog de gekende blauwe regentonnen zien staan die een doorn in het oog zijn. Een echt goede oplossing kan je maar op een hand tellen. Tegenwoordig begrijpt men dat hier ook het oog wat wil. Daarom brachten we deze design regentonnen in ons gamma. Ze integreren goed en zijn in verschillende afmetingen, kleuren en vormen verkrijgbaar op onze website.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design