Natureplay goes lounge!

De zomer nadert met rasse schreden. Voor we het weten is het weer zover en gaat iedereen de tuin terug decoreren en beplanten. Voor de zwoele zomeravonden heeft Natureplay een gezellige en zuinige oplossing. Deze duurzame poly-ethyleen toestellen zijn sfeervol en in kleur naar keuze op te zetten of te laten overvloeien. De hardheid van het licht kan ook naargelang de sfeer bepaald worden. Heel dit gamma is per stuk verkrijgbaar en gratis geleverd! Deze meubels zijn vorstbestendig en voor buitengebruik geschikt. Ik krijg er al zin in. Dit meubilair is ideaal voor horecazaken, verhuur, feesten of voor thuis in de tuin of de poolhouse.

Deze reeks is reeds te verkrijgen via fun@natureplay.design.

Binnenkort kan je ons gamma ook bekijken en aankopen op www.natureplay.design

Tot binnenkort!

Klaartje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design