Supercoole kinderbedden of zit- & speelhoekjes voor thuis of in de klas.

Deze reeks bedden voor in de slaapkamer of gezellige kinderzithoekjes in de klas of crèche spreken tot de verbeelding. Er is veel mogelijk. Eerst en vooral kies je je materiaal, de afwerking en de kleur. Nog leuker want als je deze meubels ongekleurd aankoopt zijn ze veel voordeliger en kan je met je peuter of puber de slaapkamer zelf een originele lik verf geven! Het gaat van boomhutbedden, tot boombedden, boomkasten, bureaus, caravans met te personaliseren nummerplaat, woonwagens, treinwagons en slaap- of speeltenten. Bovendien zijn ze gemaakt met een uniek design dat toelaat de meubels te monteren zonder vijzen. De platen zijn zo cnc bewerkt dat ze zonder kluskennis te hebben eenvoudig ineen te schuiven zijn en ook weer gemakkelijk te verhuizen zonder te beschadigen. De materialen bestaan uit MDF en Linden hout. Voor de bedden zijn ook matrassen optioneel te koop.

Deze unieke bedden zijn reeds te bestellen via onze webshop www.natureplay.design/shop.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design