Natureplay goes interactive!

Geheel zonder elektriciteit en toch met muziek, spel en verhaaltjes. Deze systemen zijn enorm inventief. Door te draaien of te pompen aan de toestellen laden ze energie op en zorgen ze ervoor dat je aan het spel kan beginnen, je eigen muziek kan beluisteren of een verhaal of meerdere verhalen kan beluisteren. Helemaal cool is het dat je de spellen of de verhalen of muziek altijd kan vernieuwen. Deze paal is geschikt voor openbare terreinen, voor scholen, crèches, horecazaken maar ook musea. Daar we werken in hout kunnen deze alsook hun audiosysteem eveneens in hout of cortenstaal binnen een gewenst thema of concept uitgewerkt worden. Vraag meer info via onze website of stuur een mailtje naar fun@natureplay.design

See you at the interactive playground!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design