Kleur-ontwerpwedstrijd tijdens onze beurs in Kortrijk van 10 tem 12 maart.

Het is beslist de moeite waard om ons een bezoekje te brengen op de stand tijdens onze deelname van de Kortrijk Expo. We hebben een kleur- en ontwerpwedstrijd georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen met wel heel leuke prijzen die allemaal te maken hebben met de natuur. Zo kan je als hoofdwinnaar een gratis ontwerp van ons designteam winnen om te realiseren in je droomtuin. Er zijn ook entreetickets te winnen voor verschillende musea, het Yourin kinderfestival, de Olmense zoo, Seafront en meer. De gelukkigen worden na afloop van de beurs persoonlijk verwittigd.

We staan klaar om jullie te verwonderen in onze groene speelatmosfeer!

http://www.tuinxpo.be/nl/programma/natureplay-speelzone/

See you at the booth!

Klaartje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design