De beurs van Kortrijk was een topper!

De tuinbeurs van Kortrijk Xpo verliep meer dan goed voor Natureplay!

173 kinderen deden mee aan onze wedstrijd en er werden veel prijzen uitgedeeld aan onze laureaten! Ook hadden we een hoofdwinnaar dewelke zijn ontwerp voor een boomhut in de maak is! Wij kijken alvast uit naar de beelden van de geslaagde uitstappen bij een van onze partners.

Wij vatten de beelden hier alvast samen. Natuurlijk is er meer fotomateriaal te vinden op de fotopagina van onze website, maar eveneens op onze facebook pagina https://www.facebook.com/funwithnatureplay/

Tot binnenkort foresteers!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design