top of page

Het beursdoek valt over het kasteel van Edingen!

Verleden weekend stond Natureplay met haar betoverd bos op een unieke site aan het kasteel van Edingen. De zon straalde het hele weekend en het park opende haar deuren voor duizenden bezoekers van jong en oud. Wij lanceerden voor de eerste keer ons merk Trash design waarmee we het maatschappelijk verantwoord ondernemen wensen te onderstrepen en ook te steunen door hun gamma tentoon te stellen op onze bosrijke stand. Uw reacties waren lovend, bemoedigend en hebben ons overtuigd dat we de juiste koers varen met deze keuze. Ook de wedstrijd leverde prachtige ontwerpen op. Alle goodybags waren verdeeld na de tweede dag en over het hele park zweefden de groene Natureplay ballonnen dansend in de lucht. Wij dromen samen met u na en mijmeren over deze mooie herinnering.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page