Bezoek Natureplay op Hof & Huis.

Van 25 tot en met 28 mei 2017 staat ons woud aan het kasteel van domein D'Aertrycke nabij Torhout. Wij doen alvast een weerdans rond ons magisch vuur en verwachten u op dit event waar wel 220 standhouders hun ambachten, ecologisch idee of snuisterijen laten zien en verkopen. Wij voorzien een degustatie van de overheerlijke Fresita cava van Chileense afkomst getrokken op 100% aardbeien terwijl de kinderen genieten van een biologisch sapje of het maken van een tekening voor onze wedstrijd.

Be there at our enchanted castle forest!

Meer info kan u hier vinden: https://www.tuinbeurzen.be/

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Natuurlijk & educatief samen ontdekken en elkaar inspireren in speelnatuur.
 

© 2018 design & website door Faith In Design