top of page

In mei lanceert Natureplay haar beach speeltuin op Bocadero!

Natureplay maakte een uniek strandontwerp als sponsor, partner voor Bocadero in Antwerpen aan de Waagnatie. Begin mei zal deze speelzone geïnstalleerd worden om er te staan tot in september 2017 bij de jaarlijkse sluiting. Tijdens de hele periode zal er een teken- en ontwerpwedstrijd zijn waar kinderen prijzen kunnen winnen gaande van dagpassen naar de Olmense zoo, Yourin, Centerparcs, Hidrodoe, het Felix Art museum of Seacenter Zeebrugge of een ontwerp van jouw droomspeeltuin. Kom met het gezin naar Bocadero en win prijzen van Natureplay. Een like op onze facebookpagina volstaat om te mogen meedoen. De 3-16 jarige avonturiers mogen hun creatieve kunsten tonen. Deze wedstrijd loopt tot 31 augustus 2017.

Good luck on creating your forest!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page